fredag 24 augusti 2012

Autonom dysreflexi!

OS-guld iår?


Helvete. Man lär sig något varje dag. Man är ju ännu något av en "färsking" i traumatiska ryggmärgs-sammanhang. DN  tar upp "boosting"-problematiken på Paralympics. Jag hade hört att man kunde få sprängande huvudvärk etc. av att skada sig nedanför skadenivån. Men att man skulle kunna göra detta till något prestationshöjjande slog mig aldrig. Dags att införskaffa ett bilbatteri och ett par startkablar. Slippa jaga EPO-kontakter. Deal:rn blir Biltema.





America!
Efter sitt episka uttalande om "legitim våldtäkt", är såklart Todd Akin min nya idol. Partiledning vill att han drar sig ur kommande senatorval. Todd är en man. Todd vägrar. Nu har det tydligen regnat in våldtäktshot mot han, hans familj och kampanjpersonal.
Säga vad man vill om fåntratten, men han står iaf för vad han sagt. Även om man inte riktigt kan greppa logiken som ligger bakom hans slutsats. Han tillhör ju dock den kategori av människor som tror sig ligga med en replika av ett revben. Men man vet var man har honom. Det klassiska i dessa sammanhang bland karriärslystna politiker är ju att snabbt "dra" tillbaka uttalanden, och låtsas som man tycker något annat för att stilla mobben.

3 kommentarer:

Mats sa...

Det tråkiga är att vi har samma typ av åsikter i Sverige. Säger bara Livets Ord.....

Annika Forberg sa...

Toddan verkar vara i samma liga som Sydafrikas president Jacob Zuma som efter att ha haft oskyddat sex med en HIV-smittad tjej (och förövrigt satt i ett nationellt AIDS-råd) gick ut i media och sa att det var lugnt för "han tog ju en dusch efteråt"!

Johan änna sa...

@Mats, ja finns alltid folk som skall dra saker till sin ytterlighet...

@Annika Hahaha, det är något visst med folk som på något sätt vägrar att förstå...